Jdi na obsah Jdi na menu
 


O obchodním potenciálu těchto stránek

18. 12. 2014

      Svým obsahem jsou stránky určeny pro projektanty a výpočtáře, jejich návštěvnost je cca 3500 za měsíc, což znamená, že každý, kdo pracuje v oboru tyto stránky navštěvuje. Z těchto důvodů na stránkách mohou být umístěny reklamy dvojího druhu:

1. Na komodity, které potřebují tyto profese přímo, např. počítače, výpočetní a kreslící programy, tiskárny a plottery, spotřební materiál apod. jako příklad viz například reklamu výpočetního programu CaesarII,  viz http://www.ipotrubi.cz/clanky/4.-pevnostni-vypocty-potrubi/16.-vypocet-s-pocitacem/ 

 

2. Na komodity, které projektanti a výpočtáři zapravovávají do svých projektů.

Jako příklad uveďme výpočtáře a vlnovcový kompenzátor: U vlnovcových kompenzátorů platí, že každý výrobce má svůj katalog, kde jsou uvedeny nejen data pro zástavbu, ale data, jako jsou tuhosti kompenzátoru a maximální povolené hodnoty axiálního, laterálního anebo angulárního posuvu. Jakmile výpočtář při zpracovávání výpočtového modelu  tato data  najde na našich stránkách, zapracuje je do výpočtu a dále je řešení s tímto kompenzátorem zapracováno do projektu. 

Podobně je možno adresně zapracovávat do výpočtu a následně do projektu pružné závěsy, podpěry, armatury apod.