Jdi na obsah Jdi na menu
 


Přání k Novému roku 2016

29. 12. 2015

Vážené dámy a pánové, vážení návštěvníci našich stránek.

 

            Jsme rádi, že naše stránky v hojném počtu navštěvujete, a že naše stránky se stávají pro jejich návštěvníky stále atraktivnější a potřebnější.

             Jak jsme již informovali, v letošním roce jsme přivítali 100 000. návštěvníka našich stránek. Každý měsíc tyto naše stránky navštíví cca 4000 návštěvníků, kteří si prohlédnou cca 18 500 stránek měsíčně. Zhruba 1400 návštěvníků měsíčně je nových, jednorázových. Tato data znamenají, že neustále se návštěvnost našich stránek zvyšuje.  I když máme jen českou verzi, naše stránky objevili i návštěvníci ze Slovenska (cca 20% účastníků). A jsou zde také návštěvníci, kteří zřejmě používají googlovský překladač anebo jsou to občané ČR (SR), pracující v zahraničí. Jsou to návštěvníci z Ruska a Německa (cca po 2% účastníků) a Rakouska a Velké Británie (cca po 1%).  

              Protože googlovský (ale i jiný) překladač se neumí vyrovnat z odbornými termíny, chtěli bychom postupně zavést i cizojazyčné verze. Tyto verze se však nedají dělat bez peněz, pouze nadšenecky, to je tak, jak doposud fungujeme.

 

              Přejeme vám všem hodně pracovních úspěchů a šťastný Nový rok.

           

 

 

                                                                                                                   Autoři stránek